Zanger

Als zanger heeft Bas veel ervaring opgedaan als solist, in groepsverband, met orkestband, een gitarist en met grote live orkesten. Sinds januari 2018 zet hij stappen in de richting die hij zelf op wilt gaan: kleinkunst. Muziek en teksten die dichter bij zichzelf staan. Geen Engelse popmuziek meer van, bijvoorbeeld, zijn favoriete band 'Bastille' maar muziek van Karin Bloemen, Paul de Munnik, Herman van Veen, Bløf, Jurk!, Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Racoon, 3JS en bijvoorbeeld Marco Borsato. Samen met zijn grote liefde Lisanne en met band of juist helemaal alleen, het kan allemaal.

Solo

Als solist ben je heel flexibel. Helemaal als je geen band mee hoeft te nemen. Daarom is het mogelijk om te zingen met orkestband. De setlist is dan wel iets beperkter, maar niet minder mooi. Techniek is altijd bespreekbaar.

 

Meer weten of boeken? Vul het formulier in aan de rechterkant!

Duo

Samen met Lisanne zingen zij de mooiste en gevoeligste kleinkunst op locatie. Met of zonder band en techniek. Laat ons weten wat jouw idee is en wij passen er een mauw aan.

 

Meer weten of boeken? Vul het formulier in aan de rechterkant!

Extra's

Kleinkunst is een fijn genre maar het past natuurlijk niet overal. Zij kunnen zich aanpassen aan uw gelegenheid. Denk aan iets intiems als thuis of een verjaardag of wellicht een uitvaart.

 

Meer weten of boeken? Vul het formulier in aan de rechterkant!

Zangles

Heb jij altijd al meer uit je eigen stem willen halen? Blijft dat zingen alleen maar onder de douche? Wil je meer? Met één op één zangles in sessies van 45 minuten, krijg je alle fysieke en vocale tools aangereikt om verder te gaan met zingen. Nog leuker: dat kan gewoon bij jou thuis! Dan werken we samen aan je stemgebruik d.m.v. logopedie, je houding en de basis van je zangstem.